Počet záznamov: 1  

French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme

  1. Názov French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme
    Autorské údajeĽubomír Jančok
    Autor Jančok Ľubomír EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : collection of abstracts : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 99. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4155-8
    PoznámkyAbstrakt
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    Heslá jazyky cudzie * francúzština * gramatika * preklady odborné * diplomacia * prostredie podnikateľské * jazyk diplomatický
    Kategória EPCRôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01853-006, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.