Počet záznamov: 1
French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme
Názov French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme Autorské údaje Ľubomír Jančok Autor Jančok Ľubomír EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : collection of abstracts : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 99. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4155-8 Poznámky Abstrakt Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra Heslá jazyky cudzie * francúzština * gramatika * preklady odborné * diplomacia * prostredie podnikateľské * jazyk diplomatický Kategória EPC Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01853-006, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1