Počet záznamov: 1  

Základy hotelierstva

  1. Názov Základy hotelierstva : Lucia Hrubalová
    Autorské údajerecenzenti: Marian Gúčik, Zuzana Palenčíková
    Autor Hrubalová Lucia
    Ďalší autori Gúčik Marián (Recenzent)
    Pálfi Andrea (Recenzent)
    Korporácia Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre . Fakulta stredoeurópskych štúdií
    Vydavateľské údajeNitra : Fakulta stredoeurópskych štúdií UKF v Nitre , 2015. - 110 s. + 1 CD-ROM
    Vydanie1. vyd.
    Edícia Europica varietas , č. 42
    ISBN978-80-558-0750-8
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * vývoj * zariadenia ubytovacie * stravovanie spoločné * hotely * štruktúra organizačná * zamestnanci * manažment * outsourcing * riziko * marketing * segmentácia trhu * plán marketingový * väzba spätná * marketing mix * technológie informačné * technológie komunikačné * Slovensko
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.5, z toho voľných 4, prezenčne 1
    Signatúra890106-890110

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF5.5 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    890106SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    890107SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890108SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890109SEKSklad knižničného fonduvoľný
    890110SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.