Počet záznamov: 1
Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie
Názov Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie : diplomová práca Autorské údaje Michaela Sečenová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Sečenová Michaela Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2016. - 73 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 891842
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 298.6 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 1.7 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1