Počet záznamov: 1  

Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie

  1. Názov Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie : diplomová práca
    Autorské údajeMichaela Sečenová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Sečenová Michaela
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2016. - 73 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra891842

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha298.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.7 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.