Počet záznamov: 1  

Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study

  1. Názov Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
    Preklad názvuVedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Towaroznawcze Problemy Jakości. No. 2 (2016), pp. 11-18. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny * zdravie * spotrebitelia * spotreba potravín * Slovensko * prieskum
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 00278-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.