Počet záznamov: 1  

Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku

  1. Názov Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku
    Preklad názvuDiversity of Food Consumption in Slovakia
    Autorské údajeAndrej Cupák, Ján Pokrivčák, Marian Rizov
    Autor Cupák Andrej EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    Spoluautori Pokrivčák Ján
    Rizov Marian
    Zdrojový dokument Politická ekonomie : teorie, modelování, aplikace. Roč. 64, č. 5 (2016), s. 608-626. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2016. ISSN 0032-3233
    PoznámkyRegistrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus. - Registrovaný: Current Contents Connect
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá bezpečnosť potravinová * spotreba potravín * analýza regresná * Slovensko * kvalita potravín
    AnotáciaAnalýzai diverzifikácie spotreby potravín na Slovensku s využitím mikroekonomických údajov zo zisťovania Štatistiky rodinných účtov SR za obdobie 2004–2010. Potravinová diverzita je indikátorom kvality stravovania, a teda jedným z aspektov potravinovej bezpečnosti domácností.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 00592-002, online
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2016: 1-8

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.2 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.