Počet záznamov: 1
Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
Názov Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness Autorské údaje Alica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Žák Štefan EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Commodity science in a changing world : 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria. P. 666-671 CD-ROM. - Varna : University of economics, 2016 ; Commodity science in a changing world Symposium. ISBN 978-954-21-0904-4 Poznámky VEGA 1/0670/16 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Bulharsko Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * konkurencieschopnosť * systém riadenia kvality * Slovensko Anotácia Kvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 00669-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1