Počet záznamov: 1  

Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny

  1. Názov Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
    Autorské údajeKatarína Fašiangová
    Autor Fašiangová Katarína
    Zdrojový dokument Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá priemysel potravinársky * technológie nové * dozor potravinový * potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie
    AnotáciaKvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2016: Február-December

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.