Počet záznamov: 1  

Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers

  1. Názov Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers . 10.
    Autorské údajeAlica Lacková, Malgorzata A. Jarossová
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentSystemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. S. 92-107 [1 AH]. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016 / Czarniecka-Skubina Ewa ; Jakość i bezpieczeństwo żywności konferencja naukowa. ISBN 978-83-9438-896-6
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov z kníh
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * dozor potravinový * Slovensko
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 00730-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.