Počet záznamov: 1  

Odpad

  1. Názov Odpad : čo s ním?
    Autorské údajeZuzana Šedivá
    Autor Šedivá Zuzana
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 28-31. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 628.4/.6 - Hygiena miest
    Heslá odpad * odpad komunálny * potraviny * zariadenia ubytovacie * zariadenia stravovacie * hotely * legislatíva * ekológia * manažment
    AnotáciaZelený program ako program ochrany životného prostredia. Hotely priateľské k ekológii a orientácia ich aktivít. Manuál ekologického manažmentu hotela. Triedenie odpadu. Kuchyňa a bioodpad. Čo priniesla novela zákona o odpadoch pre prevádzkovateľov ubytovacích a stravovacích zariadení.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2016: jar-zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.