Počet záznamov: 1  

Management of food and beverage operations

  1. Názov Management of food and beverage operations
    Autorské údajeJack D. Ninemeier
    Autor Ninemeier Jack D.
    Vydavateľské údajeLansing : American Hotel & Lodging Association Educational Institute , 2010. - xii, 398 s.
    Vydanie5th ed.
    ISBN978-0-86612-344-0
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * pohostinstvo * reštaurácie * gastronómia * riadenie * marketing * stravovanie spoločné * nákup * produkcia * skladovanie * služby * zariadenia stravovacie * výživa * manažment finančný
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra890760

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    890760SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.