Počet záznamov: 1  

Leadership and management in the hospitality industry

  1. Názov Leadership and management in the hospitality industry
    Autorské údajeRobert H. Woods, Judy Z. King
    Autor Woods Robert H.
    Spoluautori King Judy Z.
    Vydavateľské údajeLansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2010. - xii, 374 s.
    Vydanie3rd ed.
    ISBN978-0-86612-347-1
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * stravovanie spoločné * ubytovanie * reštaurácie * hotely * vedenie * riadenie * manažment * kvalita * služby * komunikácia * zručnosti * zamestnanci * koučovanie * tímy pracovné * kariéra * etika * etika manažérska
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra890768

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    890768SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.