Počet záznamov: 1  

Hygiene for management

  1. Názov Hygiene for management : a text for food safety courses
    Autorské údajeRichard A. Sprenger
    Autor Sprenger Richard A.
    Vydavateľské údajeDoncaster : Highfield , 2012. - 424 s.
    Vydanie16th ed.
    ISBN978-1-907751-68-4
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá stravovanie spoločné * hygiena výživy * potraviny * bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * manažment * riadenie kvality * kontrola * kvalita potravín * legislatíva * biológia * skladovanie * sklady
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra890772

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    890772SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.