Počet záznamov: 1
Tradícia a inovácia v gastronómií
Názov Tradícia a inovácia v gastronómií Súbežný názov Tradition and innovation in gastronomy Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Šimánková Katarína Zdrojový dokument Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 43-49 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá Heslá potraviny * jedlá * gastronómia * inovácia výrobkov Anotácia Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01043-007, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1