Počet záznamov: 1  

Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa

  1. Názov Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa
    Súbežný názovInnovations in the food industry from a consumer perspective
    Autorské údajeIngrid Potisková
    Autor Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 146-150 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá biopotraviny * potraviny modifikované geneticky * kvalita potravín * spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * potraviny * inovácia výrobkov
    AnotáciaPrístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie? Príspevok analyzuje jednotlivé trendy s cieľom poukázať na prínosy, prípadne negatíva týchto smerovaní.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01043-022, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.