Počet záznamov: 1  

Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers

  1. Názov Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
    Autorské údajeTomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková
    Autor Ratinger Tomáš
    Spoluautori Tomka Adam
    Bošková Iveta
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko
    AnotáciaTrvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2016: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF181.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.