Počet záznamov: 1  

Nutričná kvalita netradičných cereálií

  1. Názov Nutričná kvalita netradičných cereálií
    Súbežný názovNutritional quality of non-traditional cereals
    Autorské údajeMagdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová
    Autor Lacko-Bartošová Magdaléna
    Spoluautori Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Zdrojový dokumentPestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník zo 7. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 1. decembra 2016. S. 81-84. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2016 ; Pestovateľské technológie a ich význam pre prax vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou / Bujnovský Radoslav ; Candráková Eva. ISBN 978-80-89417-72-8
    PoznámkyITMS 26 220 220 115
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 631 - Poľnohospodárstvo
    Heslá poľnohospodárstvo * výživa * pšenica * kvalita
    AnotáciaVzrast záujmu konzumentov ako aj nutricionistov o plevnaté druhy cereálií ako sú pšenica jednozrnová (Triticum monococcum), pšenica dvojzrnová (Triticum dicoccon) a pšenica špaldová (Triticum spelta). Terapeutické vlastnosti uvedenej pšenice. Zhodnotenie nutričných ukazovateľov vybraných odrôd pšenice jednozrnovej, dvojzrnovej a špaldovej.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01099-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.