Počet záznamov: 1
Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?
Názov Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę? Súbežný názov Organic foods – way to „healthy” diet? Autorské údaje Monika Bronkowska, Dagmara Orzeł, Joanna Wyka, Marta Habánová, Malgorzata A. Jarossová Autor Bronkowska Monika Spoluautori Orzeł Dagmara Wyka Joanna Habánová Marta Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 16-23 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá priemysel potravinársky * kvalita potravín * spotrebitelia * označovanie tovarov * biopotraviny * štýl životný Anotácia Biopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01135-002, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1