Počet záznamov: 1  

Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?

  1. Názov Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?
    Súbežný názovOrganic foods – way to „healthy” diet?
    Autorské údajeMonika Bronkowska, Dagmara Orzeł, Joanna Wyka, Marta Habánová, Malgorzata A. Jarossová
    Autor Bronkowska Monika
    Spoluautori Orzeł Dagmara
    Wyka Joanna
    Habánová Marta
    Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 16-23 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá priemysel potravinársky * kvalita potravín * spotrebitelia * označovanie tovarov * biopotraviny * štýl životný
    AnotáciaBiopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01135-002, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.