Počet záznamov: 1  

Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku

  1. Názov Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku
    Súbežný názovPreference for local foods on the Slovak
    Autorské údajeIvan Hlavatý
    Autor Hlavatý Ivan EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potravinárstvo * potraviny * spotreba potravín * výživa * kvalita potravín * regióny * požiadavky na výrobky * rozhodovanie nákupné
    AnotáciaProblematika regionálnych produktov a hlavné dôvody, prečo spotrebitelia tieto potraviny nakupujú. Kvalita surovín a tradícia regiónu. Ciele a utvorenie sebestačných potravín a ekonomika v danej lokalite.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01135-004, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.