Počet záznamov: 1
Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš)
Názov Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš) Súbežný názov Slovak traditional meals offered by restaurants in selected regions of Slovakia (Záhorie, Liptov and Saris) Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová, Petra Benšová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Benšová Petra Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 90-101 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá jedlá * príprava jedál * potraviny * kvalita potravín * reštaurácie * gastronómia * regióny * Slovensko Anotácia Faktory ovplyvňujúce fungovanie reštaurácii ponúkajúcich zákazníkom tradičné slovenské jedlá v troch regiónoch Slovenska. Kvalita a náročnosť prípravy jedál, bariéry spojené s prevádzkovaním reštaurácií. Prieskum záujmu o typické slovenské jedlá na našom trhu. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01135-005, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1