Počet záznamov: 1
Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti
Názov Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti Súbežný názov Support for the production of traditional regional foods - a necessary step to improving food self-sufficiency Autorské údaje Ingrid Potisková Autor Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 168-174 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá sebestačnosť * potraviny * potravinárstvo * spotreba potravín * priemysel potravinársky * produkty * produkcia * regióny * Slovensko Anotácia Schopnosť a miera potravinovej sebestačnosti krajiny zabezpečiť domáci trh potravinami domáceho pôvodu. Možnosti inovatívnych riešení v rámci produkcie tradičných regionálnych potravín s cieľom zvyšovania potravinovej sebestačnosti. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01135-013, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1