Počet záznamov: 1
Trendy v potravinárskom priemysle
Názov Trendy v potravinárskom priemysle Preklad názvu Trends in food industry Autorské údaje Vanda Rogovská Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 9, č. 34 (2016), s. 202-210. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh Heslá priemysel potravinársky * výskum trhu * konkurencieschopnosť * Európska únia * kvalita tovaru * politika spotrebiteľská * politika sortimentná Anotácia Primárny prieskum medzi krajinami EÚ, ktoré sa zúčastnili EXPA 2015 s cieľom zistiť, aké tradičné a regionálne potraviny a nápoje vyrábajú, pri akých príležitostiach ich konzumujú. Identifikovanie, ktoré domáce potravinárske spoločnosti jednotlivých krajín EÚ sú úspešné na medzinárodných trhoch a ktoré najdôležitejšie faktory prispievajú k ich konkurencieschopnosti. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01154-007, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2016: 33-36
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 247.1 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1