Počet záznamov: 1  

Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku

  1. Názov Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová, recenzenti: Viera Kubičková, Juraj Janech
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Ďalší autori Kubičková Viera (Recenzent) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Janech Juraj (Recenzent)
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Obchodná fakulta
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2016. - 206 s. [13,16 AH]
    Vydanie1. vyd.
    ISBN978-80-225-4317-0
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyMonografia je zároveň habilitačnou prácou. - VEGA 1/0635/14
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá biopotraviny * potraviny * Európska únia * Slovensko * politika poľnohospodárska spoločná * rozvoj vidieka * priemysel potravinársky * správanie spotrebiteľa * propagácia * poľnohospodárstvo ekologické * výrobky domáce * kvalita potravín * legislatíva
    Kategória EPCVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.2, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Odkazy (3) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra895066, 895067
    Archív EPCE16 01256-001, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    895066SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    895067SEKSklad knižničného fonduvypožičaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.