Počet záznamov: 1  

Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle

  1. Názov Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle
    Súbežný názovSpecific character of innovation in the food industry
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Inovácie v podnikateľskom prostredí II 2016 : zborník vedeckých statí. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Donovalová Alena ; Leščáková Martina ; Gondárová Jana. ISBN 978-80-225-4299-9
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá priemysel potravinársky * potravinárstvo * inovácia * stratégia inovačná * investície * politika priemyselná * výroba priemyselná
    AnotáciaSúčasný potravinársky priemysel v ekonomike Slovenska. Spracovanie poľnohospodárskych produktov a investície do modernizácie, inovácií a ekologizácie výroby. Význam inovácií v potravinárskom priemysle na Slovensku a charakterizovanie jeho špecifík.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01548-009, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.