Počet záznamov: 1
Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020
Názov Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020 Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : spoločenská poľnohospodárska politika EÚ. S. 17-23 [7,34 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá priemysel potravinársky * koncepcie * plán strednodobý * technológia výroby * financovanie * potraviny * predaj * konkurencieschopnosť * Slovensko Kategória EPC Práce zverejnené na internete Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01602-003, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 567.2 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1