Počet záznamov: 1
Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ
Názov Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ : vysvetlenie základných pojmov Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 92-100 [9,28 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * kvalita potravín * označovanie tovarov * logo * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobkov * regióny * Slovensko Kategória EPC Práce zverejnené na internete Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01602-015, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 635.1 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1