Počet záznamov: 1  

Legislatíva v oblasti tradičných a regionálnych poľnohospodárskych výrobkov a potravín

  1. Názov Legislatíva v oblasti tradičných a regionálnych poľnohospodárskych výrobkov a potravín
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 101-104 [5,03 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá kvalita potravín * kvalita výrobkov * potraviny * výrobky poľnohospodárske * označovanie tovarov * pôvod tovaru * legislatíva
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01602-016, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF530.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1