Počet záznamov: 1  

Legislatíva týkajúca sa chránených zemepisných označení pre liehoviny

  1. Názov Legislatíva týkajúca sa chránených zemepisných označení pre liehoviny
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 126-129 [3,96 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá nápoje alkoholické * kvalita výrobkov * registrácia * označovanie tovarov * pôvod tovaru * Európska únia * regióny * legislatíva
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01602-020, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF537.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.