Počet záznamov: 1  

Špekáčky

  1. Názov Špekáčky
    Autorské údajeAlena Donovalová
    Autor Donovalová Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. S. 1-5 [5,05 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * mäso * pôvod tovaru * regióny * Slovensko * Česko * výroba * postupy výrobné * história * označovanie tovarov * značky kvality
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01602-037, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF852.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.