Počet záznamov: 1  

Impact of consumer P preferences on food chain choice: an empirical study of consumers in Bratislava

  1. Názov Impact of consumer P preferences on food chain choice: an empirical study of consumers in Bratislava
    Preklad názvuVplyv preferencií zákazníkov na výber potravinového reťazca: empirická štúdia zákazníkov v Bratislave
    Autorské údajePavol Kita, Andrea Furková, Marian Reiff, Pavol Konštiak, Jana Sitášová
    Autor Kita Pavol EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Furková Andrea EUBFHIKOV - Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    Reiff Marian EUBFHIKOV - Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    Konštiak Pavol
    Sitášová Jana EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokumentActa Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis : international scientific journal. Vol. 65, no. 1 (2017), pp. 293–298. - Brno : [Mendel University Press], 2017. ISSN 1211-8516
    Vydavateľské údajeTab., vz.
    PoznámkyRes. angl. Bibliogr. odkazy. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh
    Heslá reťazce obchodné * potraviny * spotrebitelia * preferencie spotrebiteľské * rozhodovanie viackriteriálne * modely lineárne * prieskum * štúdie * Slovensko
    AnotáciaMultikriteriálne metódy vyhodnocovania ako nástroj na hodnotenie a výber obchodných reťazcov z pohľadu zákazníkov a dodávateľov. Zhodnotenie atraktivity retailových reťazcov aktívnych na slovenskom trhu pomocou multikriteriálnej analýzy zákazaníckych preferencií na vzorke 11 389 respondentov v Bratislave. Využitie multiatribútových rozhodovacích metód Promethee II a V.
    Kategória EPCADM
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00072-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF162 KBverejne dostupné
    článok

    článok

    Do košíka