Počet záznamov: 1  

Impact of Consumer Preferences on Food Chain Choice: An Empirical Study of Consumers in Bratislava

  1. Názov Impact of Consumer Preferences on Food Chain Choice: An Empirical Study of Consumers in Bratislava
    Preklad názvuVplyv preferencií zákazníkov na výber potravinového reťazca: empirická štúdia zákazníkov v Bratislave
    Autorské údajePavol Kita, Andrea Furková, Marian Reiff, Pavol Konštiak, Jana Sitášová
    Autor Kita Pavol EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Furková Andrea EUBFHIKOV - Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    Reiff Marian EUBFHIKOV - Katedra operačného výskumu a ekonometrie FHI
    Konštiak Pavol
    Sitášová Jana EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Vol. 65, no. 1 (2017), pp. 293–298. - Brno : Mendel University Press. ISSN 2464-8310
    PoznámkyRegistrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh
    Heslá reťazce obchodné * potraviny * spotrebitelia * preferencie spotrebiteľské * rozhodovanie viackriteriálne * modely lineárne * prieskum * štúdie * Slovensko
    AnotáciaMultikriteriálne metódy vyhodnocovania, ako nástroj na hodnotenie a výber obchodných reťazcov z pohľadu zákazníkov a dodávateľov. Zhodnotenie atraktivity retailových reťazcov, aktívnych na slovenskom trhu, pomocou multikriteriálnej analýzy zákazaníckych preferencií na vzorke 11 389 respondentov v Bratislave. Využitie multiatribútových rozhodovacích metód Promethee II a V.
    Kategória EPCADM
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00072-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF162 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.