Počet záznamov: 1
Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
Názov Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles Preklad názvu Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín Autorské údaje Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová Autor Lacko-Bartošová Magdaléna Spoluautori Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Zdrojový dokument Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960 Poznámky ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické Anotácia Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. Kategória EPC ADN Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E17 00085-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 522.3 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1