Počet záznamov: 1  

Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles

  1. Názov Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
    Preklad názvuVplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín
    Autorské údajeMagdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová
    Autor Lacko-Bartošová Magdaléna
    Spoluautori Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Zdrojový dokument Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960
    PoznámkyITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické
    AnotáciaFarba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra.
    Kategória EPCADN
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00085-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF522.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.