Počet záznamov: 1  

The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland

  1. Názov The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland
    Súbežný názovSpecifičnost znalostního managementu v polském potravinářském průmyslu
    Preklad názvuŠpecifickosť znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom priemysle
    Autorské údajeKrzysztof Firlej, Dariusz Żmija
    Autor Firlej Krzysztof
    Spoluautori Żmija Dariusz
    Zdrojový dokument E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 83-97. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2017. ISSN 1212-3609
    PoznámkyNational Centre for Science in Poland 2011/01/B/HS4/06302
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá priemysel potravinársky * potravinárstvo * manažment znalostný * kapitál intelektuálny * vedomosti * Poľsko * prieskum
    AnotáciaAnalýza (implementácie) znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom sektore v období 2007-2013. Zdroje získavania znalostí.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: 1-4

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.5 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.