Počet záznamov: 1  

Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť

  1. Názov Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť
    Autorské údajeJarmila Horváthová
    Autor Horváthová Jarmila
    Zdrojový dokument Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 27, č. 19 (11. mája 2017), s. 40-43. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá podnikanie * podnikatelia * reštaurácie * gastronómia * farmy * produkty * chov zvierat * potraviny * kvalita * Slovensko
    AnotáciaUnikát v slovenskej gastronómii - reštaurácia Afrodita v Čereňanoch pri Partizánskom. Marián Filo - šéfkuchár a majiteľ v jednej osobe. Rozšírenie podnikania a vybudovanie vlastnej farmy. Inšpirácia v zahraničí. Takmer všetky použité suroviny z vlastnej produkcie. Na čo si majú dať reštaurácie pozor.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: 11-20 + 9 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.