Počet záznamov: 1  

Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta

  1. Názov Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta
    Preklad názvuPrístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín
    Autorské údajeMarzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová
    Autor Jeźewska-Zychowicz Marzena
    Spoluautori Sajdakowska Marta
    Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentHandel wewnętrzny : rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing. Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202. - Warszawa : Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur, 2017. ISSN 0438-5403
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá spotrebitelia * potraviny * kvalita tovaru * výskum marketingový
    AnotáciaMarketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00185-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF7.7 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.