Počet záznamov: 1
Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle
Názov Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca Autorské údaje Zuzana Kolejáková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Kolejáková Zuzana Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2017. - 68 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 896933
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1