Počet záznamov: 1
Nové trendy v stravovacích službách a ich uplatnenie vo vybranom podniku
Názov Nové trendy v stravovacích službách a ich uplatnenie vo vybranom podniku : bakalárska práca Autorské údaje Natália Šubíková, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková Autor Šubíková Natália Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2017. - 73 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 896191
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.3 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1