Počet záznamov: 1  

Nové trendy v stravovacích službách a ich uplatnenie vo vybranom podniku

  1. Názov Nové trendy v stravovacích službách a ich uplatnenie vo vybranom podniku : bakalárska práca
    Autorské údajeNatália Šubíková, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    Autor Šubíková Natália
    Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2017. - 73 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra896191

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.3 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.