Počet záznamov: 1
Food Safety as an Integral Part of Management Systems
Názov Food Safety as an Integral Part of Management Systems Preklad názvu Bezpečnosť potravín ako integrálna súčasť systémov manažérstva Autorské údaje Alica Lacková, Marta Karkalíková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Current trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. Pp. 109-117. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017 / Górna Justyna ; Kaźmierczak Magdalena. ISBN 978-83-948206-2-6 Poznámky VEGA 1/0670/16 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * kontrola štátna * systémy riadenia * prieskum * Slovensko Anotácia Systémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (7) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E17 00303-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 3.8 MB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1