Počet záznamov: 1  

Food Safety as an Integral Part of Management Systems

  1. Názov Food Safety as an Integral Part of Management Systems
    Preklad názvuBezpečnosť potravín ako integrálna súčasť systémov manažérstva
    Autorské údajeAlica Lacková, Marta Karkalíková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentCurrent trends in commodity science : [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management. Pp. 109-117. - Poznań : Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business, 2017 / Górna Justyna ; Kaźmierczak Magdalena. ISBN 978-83-948206-2-6
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * kontrola štátna * systémy riadenia * prieskum * Slovensko
    AnotáciaSystémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (7) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00303-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti3.8 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.