Počet záznamov: 1  

Úspory v kuchyni

  1. Názov Úspory v kuchyni
    Autorské údajeLea Lisá
    Autor Lisá Lea
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * reštaurácie * potraviny * dodávatelia * kvalita potravín * ceny * úspory
    AnotáciaCena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: jar-zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.