Počet záznamov: 1
Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky
Názov Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca Autorské údaje Vanda Rogovská, školiteľ: Alica Lacková Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2017. - 139 s. Druh dokumentu práce dizertačné doktorandské (PhD., Dr.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá priemysel vinársky * konkurencieschopnosť * víno * kvalita * trh medzinárodný * porovnanie medzinárodné * potravinárstvo * vinohradníctvo * kvalita potravín * analýza swot * Slovensko * Európa Kategória EPC Dizertačné a habilitačné práce Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Počet ex. 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 Signatúra 896154
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 3.3 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 896154 SEK Časopisecká študovňa len prezenčne
Počet záznamov: 1