Počet záznamov: 1
Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
Názov Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic Autorské údaje Tamara Rudinskaya Autor Rudinskaya Tamara Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X Poznámky Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá priemysel potravinársky * firmy * výkonnosť podniku * efektívnosť * funkcie produkčné * modely * Česko Anotácia Heterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty Registrované v WOS Registrované v SCOPUS Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2017: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 173 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1