Počet záznamov: 1  

Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic

  1. Názov Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
    Autorské údajeTamara Rudinskaya
    Autor Rudinskaya Tamara
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    PoznámkyRegistrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá priemysel potravinársky * firmy * výkonnosť podniku * efektívnosť * funkcie produkčné * modely * Česko
    AnotáciaHeterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF173 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.