Počet záznamov: 1  

Audit účtovných závierok (poznámky k rozsahu vzorky, jej výberu a vyhodnoteniu)

  1. Názov Audit účtovných závierok (poznámky k rozsahu vzorky, jej výberu a vyhodnoteniu)
    Súbežný názovAudit of financial statements (notes to the sample size, the selection and evaluation)
    Autorské údajeFrantišek Maděra
    Autor Maděra František EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Zdrojový dokument AIESA – budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach : zborník : 17. medzinárodná vedecká konferencia : 9. november 2017, Bratislava. S. 126-134 CD-ROM. - Bratislava : Publisher Letra Edu, 2017 / Šoltés Erik ; Antalová Renáta ; Gežík Pavel ; Hurbánková Ľubica ; Jurík Pavol ; Páleš Michal ; Bilíková Mária ; Bolgáč Ján ; AIESA - budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-972866-2-0
    PoznámkyKEGA 013EU-4/2018
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá závierka účtovná * audit * audit finančný * audítori * testy
    AnotáciaPraktické aspekty práce audítora so vzorkami pri testoch vecnej správnosti. Vybrané metodické problémy pri testovaní vzoriek transakcií, zostatkov a zverejnení v účtovnej závierke, pri dvoch metódach výberu vzorky a to metóde systematického výberu vzorky a metóde výberu vzorky pomocou peňažnej jednotky (MUS). Praktické problémy metodiky neštatistického výberu, ktorým môžeme dosiahnuť porovnateľné výsledky ako pri štatistickom výbere. Otázky súvisiace s prípravou audítora na výber vzorky, s rozsahom vzorky, s výberom vzorky a s vyhodnotením testovania vzorky.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 00693-014, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti251.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.