Počet záznamov: 1
Competitiveness and innovation of the Polish food industry
Názov Competitiveness and innovation of the Polish food industry Preklad názvu Konkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle Autorské údaje Krzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar Autor Firlej Krzysztof Spoluautori Kowalska Anna Piwowar Arkadiusz Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * vývoz * dovoz * potraviny * obchod zahraničný * Poľsko Anotácia Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2017: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 158.7 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1