Počet záznamov: 1  

Competitiveness and innovation of the Polish food industry

  1. Názov Competitiveness and innovation of the Polish food industry
    Preklad názvuKonkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle
    Autorské údajeKrzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar
    Autor Firlej Krzysztof
    Spoluautori Kowalska Anna
    Piwowar Arkadiusz
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * vývoz * dovoz * potraviny * obchod zahraničný * Poľsko
    AnotáciaKonkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF158.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.