Počet záznamov: 1  

Effects of corporate social responsibility on food safety

  1. Názov Effects of corporate social responsibility on food safety
    Preklad názvuEfekty korporátnej sociálnej zodpovednosti na potravinovú bezpečnosť.
    Autorské údajeYou-Hua Chen, Pu-Yan Nie, Yong-Cong Yang
    Autor Chen You-Hua
    Spoluautori Nie Pu-Yan
    Yang Yong-Cong
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 12 (2017), pp. 539-547. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá korporácie * zodpovednosť podniku spoločenská * monopoly * priemysel potravinársky * bezpečnosť * kvalita potravín * regulácia cenová * krajiny rozvojové * Čína * Brazília
    AnotáciaŠtúdia ako prvá rozvíja teoretickú analýzu korporátnej sociálnej zodpovednosti v potravinárskom priemysle týkajúcej sa najmä potravinovej bezpečnosti a kvality. Zistenie, že aktívna cenová regulácia štátu nie je vhodným riešením, pretože znižuje kvalitu potravín, zatiaľ čo kvalita potravín znižuje zisky monopolov. Problém potravinovej bezpečnosti najmä v rozvojových krajinách, v Číne a v Brazílii. Praktická implementácia na dvoch modeloch.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2017: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF165.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.