Počet záznamov: 1  

Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava

  1. Názov Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava
    Preklad názvuUplatňovanie zážitkovej gastronómie vo vybraných hoteloch v Bratislave
    Autorské údajeAnna Veszprémi Sirotková
    Autor Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 9, č. 2 (2017), s. 102-107 online. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2017. ISSN 1337-9313
    PoznámkyKEGA 027EU-4/2016
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá hotely * marketing * gastronómia * služby obchodné * ruch cestovný * ruch cestovný zážitkový
    AnotáciaSpôsoby využitia skúsenosti gastronómie v hotelových reštauráciách v Bratislave s cieľom motivovať a inšpirovať profesionálov, aby svoje služby zatraktívnili pre vyššiu návštevnosť a hostí.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 01054-001, online
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2017: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti379.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.